Voor Hem

voor hem

Voor Hem +- 60 minuten

                                                                                                   Prijs: €55,00

Mannen hebben een andere huid dan vrouwen. Deze is ongeveer twintig procent dikker, vetter en bovendien is de zuurgraad hoger. Daarom heeft Huid en uiterlijk voor mannen een aparte schoonheidsbehandeling met andere verzorgingsproducten, die precies bij de mannenhuid passen.

Van reiniging tot masker

Deze behandeling van een uur is inclusief een analyse, gezichtsreiniging, het bijwerken van uw wenkbrauwen en een Peeling. Een Peeling werkt dieper op de huid in dan een scrub-behandeling. De Peeling zorgt ervoor dat de cellaag kan groeien. Om u totaal te laten ontspannen, krijgen uw gezicht, nek en schouders een massage. Ten slotte krijgt u een masker en een crème. Er gaat en wereld voor u open.

Afspraak maken

U geniet een uur lang van een speciale behandeling voor u. Mannen hebben een andere huid dan vrouwen. Deze is ongeveer twintig procent dikker, vetter en bovendien is de zuurgraad hoger. Daarom heeft Huid en uiterlijk voor mannen een aparte schoonheidsbehandeling met andere verzorgingsproducten, die precies bij de mannenhuid passen. Van reiniging tot masker Deze behandeling van een uur is inclusief een analyse, gezichtsreiniging, het bijwerken van uw wenkbrauwen en een Peeling. Een Peeling werkt dieper op de huid in dan een scrub-behandeling. De Peeling zorgt ervoor dat de cellaag kan groeien. Om u totaal te laten ontspannen, krijgen uw gezicht, nek en schouders een massage. Ten slotte krijgt u een masker en een crème. Er gaat en wereld voor u open.