Vacuüm RF

vacuumrfVacuüm RF Radio Frequentie techniek

Een methode voor vetvermindering in het gezicht.

Wat is het?

vacuumrf

Deze nieuwe schoonheidsbehandeling verstevigt uw gezicht en maakt de huid strakker. U kunt het vergelijken met Lipocavitatie. Met behulp van deze nieuwste RF Radio Frequentie kan ik nu ook uw gezicht op een veilige, rustige manier behandelen. Vacuüm Radio Frequentie, kortweg Vacuüm RF, werkt als een soort facelift, maar dan zonder chirurgische ingreep. Voor vragen en informatie kunt u mailen, bellen of een afspraak maken met mij. Zonder dat u verplicht bent een behandeling af te nemen.

Wat is het effect?

Het resultaat is dat uw gezichtshuid egaler, strakker en beter aanvoelt. Ook heeft het effect op wallen, ook wel oogzakkers genoemd, rimpels en fijne lijnen. Bovendien kunt u moeilijke plekken als uw oogleden laten behandelen.

Hoe werkt het in het kort?

Vacuüm RF zorgt voor al uw huidlagen, van de oppervlakkige laag (opperhuid) tot de lederhuid. Door de verhoogde temperatuur krimpen de vetcellen. Hierdoor gaat uw huid verstrakken. De warmte bevordert bovendien de bloedsomloop en zorgt dat uw afweersysteem versterkt. Afvalstoffen worden afgevoerd en spanningen verdwijnen. De cellen die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen (verantwoordelijk voor huidvulling) en elastine werken weer harder.

Wat gebeurt er precies?

De hitte vergemakkelijkt de afbraak van de opgeslagen energie (triglyceriden) in de vetcellen. Hierdoor krimpen deze. De vetcellen verkleinen, waardoor de huid verstrakt en mooier oogt. Ten slotte intensiveert de mechanische vacuümtherapie de behandeling. De warmte dringt diep door en de bloedsomloop stijgt, dit bevordert het lymfestelsel. Dat is verantwoordelijk voor de afvoer van vocht en afvalstoffen.

De behandeling brengt drie processen op gang: weefselverwarming, mechanische stretch (uitrekken) en mechanische massage. Bij elk proces past een specifieke frequentie die zich op verschillende diepten van het weefsel richt, van oppervlakkige lagen van de huid tot in de lederhuid.

Afspraak maken