Stralende Duo

Stralende duo

Stralende duo

                                                                                          Prijs: €45,00 pp

Vindt u het prettiger om samen te gaan? Neem dan uw buurvrouw, dochter, (schoon)zus, vriendin of moeder mee naar Huid en uiterlijk. U kunt lekker bijkletsen en uw ervaringen delen. Kortom, u gaat samen heerlijk ontspannen en u laten verwennen.

Stralende Duo houdt in: een huidanalyse, reiniging, scrub-behandeling, gezichtsmassage, masker en 24-uurscrème en het verwijderen van eventuele oneffenheden. Na de behandeling kunt u samen genieten van een kopje koffie of thee met iets lekkers. Met een huid die als satijn aanvoelt, verlaat u de salon van Huid en uiterlijk.

Afspraak maken

Vindt u het prettiger om samen te gaan? Neem dan uw buurvrouw, dochter, (schoon)zus, vriendin of moeder mee naar Huid en uiterlijk. U kunt lekker bijkletsen en uw ervaringen delen. Kortom, u gaat samen heerlijk ontspannen en u laten verwennen. Stralende Duo houdt in: een huidanalyse, reiniging, scrub-behandeling, gezichtsmassage, masker en 24-uurscrème en het verwijderen van eventuele oneffenheden. Na de behandeling kunt u samen genieten van een kopje koffie of thee met iets lekkers. Met een huid die als satijn aanvoelt, verlaat u de salon van Huid en uiterlijk.