Spray tan

spraytan

Spray Tan

                                                                          Prijs: lichaam en gelaat €25,00

 

Wilt u een egale bruine tint binnen tien minuten? Zodat u het hele jaar door een heerlijk zomers gevoel heeft met een prachtig kleurtje? U hoeft voor deze nieuwste bruiningsmethode niet te zonnebaden of onder de zonnebank. Met Spray-tan kleurt uw huid bruin zonder de risico’s van uv-straling, huidveroudering of huidkanker. Ook uiterst geschikt wanneer u aan bodybuilding doet.

Effect

Al na vijf minuten drogen, merkt u verschil. U ziet meteen het resultaat, een egale bruine tint. Na acht uur is het middel helemaal goed ingewerkt.

Hoe werkt het?

Ik werk met een sprayapparaat dat een bruiningslotion op de huid vernevelt. De vloeistof bestaat uit dihydroxyacetone (DHA), een natuurlijk bestanddeel van suikerriet of -biet. De stof komt in contact met de eiwitten in de huid. Dit veroorzaakt een natuurlijke verkleuring van de huid, zonder gezondheidsrisico’s.

De behandeling

Voor mij telt dat u tijdens de Spray-tan-behandeling op uw gemak bent. Daarom kunt u gewoon een bikini dragen wanneer u zich daar prettiger in voelt. Wilt u geen verkleuringen zien, dan doet u gewoon de bandjes omlaag. U mag natuurlijk ook naakt of topless zijn. Ik zorg voor bescherming van uw haar en nagels. Wanneer u nagellak heeft, zijn uw nagels al beschermd.

Spray-tanning party

Wilt u met meerdere mensen deze nieuwe bruiningsmethode ondergaan? Een gezellig avondje thuis met vriendinnen? In plaats van een tupperware-, lingerie- of kledingparty? U beleeft een leuke avond met een bruine teint als resultaat. Een party kun je al geven wanneer je minimaal vijf mensen hebt. Bij tien betalende personen krijgt de gastvrouw of man de Spray-tan helemaal gratis.

Om de bruine teint langer te behouden, raad ik u aan om dagelijks een vochtinbrengende crème op de bruine huid aan te brengen. Het liefst twee keer per dag. Nivea of Dove bodylotion zijn ongeschikt. Hierin zitten namelijk siliconen, waardoor de kleur sneller afbreekt. Gebruik bijvoorbeeld Neutral bodylotion.

Afspraak maken