Oxygen facial

Face with closed eyes of a beautiful womanOxygen facial (Zuurstofgezichtsbehandeling)

                                                                                                                           Prijs: €65,00 Kuur 6x €390,00 + medik8 producten

Wat is het?

Face with closed eyes of a beautiful woman
De Zuurstofgezichtsbehandeling, Oxygen facial, werkt zeer effectief tegen huidveroudering. Maar hij is ook ideaal voor iedereen die behoefte heeft om zich lekker te laten verwennen. Ook voor een speciale dag, bruiloft, sollicitatie, catwalk of als u lekker bij wilt komen.

Het is volledig pijnloos en zelfs aangenaam en ontspannend. U krijgt op een milde manier zuurstof in uw gezicht toegediend. Beroemdheden als Madonna, Jude Law en Cameron Diaz nemen volgens schoonheidsblogs regelmatig een Zuurstofbehandeling.

Wat is het effect?

De huid ziet er fris uit en geeft een jong effect. Rimpels worden minder duidelijk zichtbaar. Zonbeschadigingen en oude littekens zullen verminderen of verdwijnen. Kortom, uw huid functioneert beter en krijgt een jongere uitstraling. Omdat het bijzonder herstellend werkt, is het na een Laserbehandeling zeker aan te bevelen. Uw huid geneest veel sneller.

Hoe werkt het in het kort?

Zoals u weet, is zuurstof erg belangrijk voor uw lichaam. Zowel voor de ademhaling, als voor opbouw van cellen. Zuurstofgebrek in de huid kan leiden tot een dun uitziende huid. Ook laat de huid sneller tekenen zien van veroudering. Zoals fijne lijntjes, rimpels en ouderdomsvlekken. Door (lucht)vervuiling, veroudering en andere factoren, vervoert ons bloed de zuurstof niet effectief naar onze cellen.

Zuivere zuurstof

Onder hoge druk krijgt u 98 procent gezuiverde zuurstof toegediend, samen met een speciaal serum. Deze ingrediënten worden direct op de huid geblazen en in de diepere lagen gebracht. Uiteraard alleen op plekken waar het nodig is. Uw huidcellen worden onmiddellijk gehydrateerd en maken het gezicht gladder en voller.

Huidonderhoud

Na de kuur van zes Zuurstofbehandelingen heeft uw huid onderhoud nodig. Dit is nodig om het effect te maximaliseren. Om een prachtige, gezonde huid te behouden, is het advies bovendien om een keer in de vier weken een Zuurstofbehandeling te nemen.

Wat gebeurt er precies?

Onze opperhuid bestaat voor een groot deel uit water. De onderste laag van de opperhuid bestaat zelfs voor tachtig procent uit water! Dit is het gedeelte in de kanaaltjes tussen de cellen. Maar naarmate de huidcellen ouder worden, neemt het vochtpercentage af. De cellen in de onderste laag worden bij elkaar gehouden door de ceramides, proteïnen (eiwitten) en hyaluronzuur.

Betere huidconditie

Dit hyaluronzuur speelt een zeer belangrijke rol in onze celopbouw en vochthuishouding. Het kan mineralen en vitaminen aan zich binden. Huid en uiterlijk gebruikt in haar behandelingen hyaluronzuur, gecombineerd met andere actieve stoffen en ingrediënten. Om de conditie van uw huid te optimaliseren. Deze stoffen zijn puur natuur en worden op de persoon afgestemd.

Afspraak maken