Microdermabrasie

microdermabrasie1Microdermabrasie (Kristalpeeling) & Diamant Microdermabrasie (Diamantpeeling)

                                                                                                                                                    Prijs €65,00 kuur €390,00 + medik8 producten

Wat is het?

Beide zijn mild, veilig en mechanisch en hebben veel overeenkomsten.

Microdermabrasie (Kristalpeeling)

Microdermabrasie (Kristalpeeling) is een mechanische Peeling met uiterst fijne kristallen. De oude Egyptenaren gebruikten al een methode die hier erg op lijkt. Ze gebruikten puimsteen om de huid als het ware te slijpen en oneffenheden te verwijderen.

Mechanische Diamantpeeling

Wanneer uw huidafwijkingen zich in een diepere laag bevinden, kunt u ook voor mechanische Diamantpeeling kiezen. Deze veilige, mechanische Peeling van Huid en uiterlijk verwijdert de dode bovenlaag van uw huid met behulp van diamant.

Beide Peelings zijn geschikt voor ieder huidtype, evenals voor de getinte huid. Ze duren vijfentwintig tot zestig minuten.

Waarvoor is het?

Wanneer u last heeft van een verouderde huid, rimpels, acnelittekens, overige littekens, pigmentvlekken, verlies van elasticiteit, ouderdomsvlekken, hyperkeratosis (verhoorning van de huid) of huidbeschadiging door uv-straling.

Wat is het effect?

Na deze Peeling van uw gezicht, hals of decolleté komt er een zachtere, egalere huid tevoorschijn. Deze ziet er bovendien jonger uit. Verzorgende producten, zoals crèmes, worden beter opgenomen door uw huid. Na de behandeling kan de huid tijdelijk wat gevoeliger zijn en rood kleuren. Dit gaat snel weer over. U kunt eens in de maand een Microdermabrasie-behandeling ondergaan voor een flinke oppepper. Wilt u een optimaal resultaat? Dan kunt u zich beter meerdere keren laten behandelen.

Hoe werkt het in het kort?

Ik verwijder uw dode huidcellen uiterst snel. Met deze mechanische behandeling kan ik de diepte zeer nauwkeurig bepalen. Beter dan bij de chemische behandeling op basis van een zuur. Bovendien kan ik de diepte per gebied veranderen. Door het nauwkeurige karakter is deze mechanische Peeling heel geschikt voor de behandeling van littekens en pigmentvlekken.

Celopbouw en betere bloedcirculatie

Daarnaast stimuleert de mechanische peelings ook aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen. Hierdoor is het ook een zeer geschikte behandelingsmethode voor rimpels, vochtwallen, beschadiging door uv-straling en verlies van elasticiteit. Ze stimuleren celopbouw van de opperhuid en verbeteren bloedcirculatie in de haarvaten van de laag onder de opperhuid, de dermis.

Wat gebeurt er precies?

U heeft geen risico op allergieën, littekens en huidverkleuringen. De aluminium-oxidekristallen zijn niet actief en geven geen stoffen af. Zodat er geen allergische reacties ontstaan. Microdermabrasie helpt juist littekens verwijderen. Tijdens het verwijderen van littekens kunnen lichte verkleuringen ontstaan. Dit komt, omdat ik bij de aanpak van littekens dieper moet doordringen naar het bestemde huidniveau. Er zijn verschillende manieren van behandelen. De meest geschikte voor u, bepaal ik tijdens het consult.

Gevoelige plaatsen

Ik houd absolute controle over de kristallen en de vacuümdruk van de machine. Zo kan ik de mate van vacuüm op gevoelige plaatsen (zoals de ogen of nek) verlagen en op minder gevoelige plaatsen (zoals voorhoofd en kaken) verhogen.

Afspraak maken