Medik8 Peeling

Medik8 peelingAnti-age Peeling, Beta-peeling (acne), White-peeling, Eye-peeling (oogpeeling)

Medik8 Peeling

Prijs: €75,00 Kuur 6x €450,00 + medik8 kit twv €145,00

Heeft u symptomen van huidveroudering, zoals een grauwe, gevoelige, vlekkerige (pigment) huid? Dan is misschien deze Peeling wat voor jou. Amandelzuur is milder dan bijvoorbeeld salicylzuur. Hierdoor is deze geschikter voor de gevoelige huid.

Wat is het effect?

De conditie van uw huid zal aanzienlijk verbeteren, deze wordt gladder. Bovendien houdt uw huid beter vocht vast.

Salicylzuurpeeling

Heeft u actieve acne of een vette, onrustige huid, dan is deze Peeling geschikt voor u. De Salicylzuurpeeling is vooral geschikt voor de volwassen huid.

Hoe werkt het?

Salicylzuur is vetoplosbaar en kan hierdoor dieper in de poriën dringen dan andere Peelings.

Peeling rondom de ogen –Eyepeeling

Speciaal voor het gebied rondom uw ogen. De Oogpeeling is uiterst effectief tegen tekenen van vermoeidheid, veroudering en huidschade door de zon. Uw huid is rondom uw ogen erg gevoelig. Daarom is de samenstelling van deze peeling minder sterk dan bij de andere, zoals amandelzuur.

Afspraak maken

Anti-age Peeling, Beta-peeling (acne), White-peeling, Eye-peeling (oogpeeling) Medik8 Peeling Heeft u symptomen van huidveroudering, zoals een grauwe, gevoelige, vlekkerige (pigment) huid? Dan is misschien deze Peeling wat voor jou. Amandelzuur is milder dan bijvoorbeeld salicylzuur. Hierdoor is deze geschikter voor de gevoelige huid. Wat is het effect? De conditie van uw huid zal aanzienlijk verbeteren, deze wordt gladder. Bovendien houdt uw huid beter vocht vast. Salicylzuurpeeling Heeft u actieve acne of een vette, onrustige huid, dan is deze Peeling geschikt voor u. De Salicylzuurpeeling is vooral geschikt voor de volwassen huid.