Lipo cavitatie

Lipo Cavitatie – figuurcorrectie

U rekent af met overtollig vet op plaatsen waar u het liever niet heeft. De nieuwste versie van de Lipo Cavitatie-machine verwijdert op een pijnloze manier vetcellen. Ook vetcellen die zelfs na uitgebreid sporten of lijnen niet verdwijnen. Lipo Cavitatie werkt krachtig en veilig. Het heeft het effect van liposuctie, maar dan zonder littekens en pijn. Zonder herstelperiode en met gegarandeerd resultaat.

Wat is het effect?

Vetrollen op bepaalde delen van uw lichaam, zoals op uw buik, heupen en in uw zij, verdwijnen of worden minder*. Een behandeling duurt in totaal ongeveer dertig tot zestig minuten. U komt één keer per week of eens in de twee weken. Dat is nodig, om een zo effectief mogelijk resultaat te behalen. Natuurlijk kunt u langere periodes tussen elke behandeling laten. Het behandelingsaantal hangt af van verschillende factoren. Zoals de dikte van uw vetlaag en of u tevreden bent over het resultaat.

Hoe werkt het in het kort?

Lipo Cavitatie is een methode die door middel van geluid- en drukgolven
vetcellen afbreekt. De behandelkop, die ik op uw huid aanbreng, geeft geluidsgolven af. Door deze geluidsgolven wordt het vocht rondom de vetcellen in beweging gebracht. Hierdoor ontstaat druk op de wanden van de vetcellen, waardoor deze breken. Zowel het vrijgekomen vet, als de celwand worden door uw lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd.

Intake-gesprek

Net als bij alle andere huidverzorgende behandelingen, krijgt u eerst een intakegesprek. Hoewel de behandeling zelf ongevaarlijk is, behandel ik alleen mensen die gezond zijn. Tijdens de intake kijk ik of Lipo Cavitatie de juiste oplossing is voor uw huidverbeteringsvraag. Ook leg ik de stappen voor u uit.

Plaatselijk vet kan met Lipo Cavitatie per behandeling kleine plaatselijke vetopeenhopingen aanpakken. Omdat uw lichaam het vet goed moet kunnen afvoeren. Hierbij kunt u denken aan de volgende zones: uw zij (love handles), buikrol onder de navel, randje onder de bh, heupen, de binnenkant van uw dijen, knieën, achter- of bovenkant armen. Bij mannen kunnen vetrollen op de borstkas worden behandeld. Contra-indicaties voor Lipo Cavitatie.

Deze behandeling is niet geschikt wanneer u:

  • een pacemaker,defibrillator heeft;
  • een hart- of vaatafwijking heeft;
  • problemen met uw maag heeft, een maagzweer heeft, of maag-darmoperaties heeft ondergaan;
  • metalen onderdelen in uw lichaam heeft, zoals platen, pennen en nietjes;
  • kanker heeft;
  • een immuun-stoornis heeft of medicijnen hiervoor gebruikt;
  • diabetespatiënt bent;
  • een lever- of nieraandoening heeft.
  • Stap voor stap

Om zo nauwgezet mogelijk te werken, teken ik de zone(s) die ik ga behandelen op uw lichaam af. Met de vacuüm ultrasooncombinatiekop maak ik het vet los. De verschillende behandelknoppen en soorten instrumenten van het Cavitatie-apparaat hebben allemaal een andere werking. Wanneer u dat wilt, leg ik het gerust een keer uit aan de hand van het apparaat.

Hierna krijgt u de zogenaamde vetboards die ervoor zorgen dat het vet losgemaakt wordt.
Vervolgens breng ik een geleidende gel aan.

Ik behandel u vervolgens met een instrument dat ultrasone golven afgeeft. U voelt dat uw huid aangenaam warm wordt.

*Het resultaat ken per persoon verschillen.

Afspraak maken