Hydrabehandeling

Hydrabehandeling

                                                                                                                                                                         Prijs: €65,00,   kuur 6x €390,00 + medik8 producten

Aqua_Peel_8532_1

Mechanische Peeling met water en serums

Wat is het?

Hydrabehandeling is de verzamelnaam van drie gezichtsbehandelingen. Hierbij spelen water, lucht en hulpstoffen voor uw huid een belangrijke rol. Na Hydrabehandeling voelt uw huid jong, stralend en gezond aan.Deze behandelingen helpen onder andere tegen uv-schade, zwarte en witte puntjes op uw huid, vergrote poriën, acne, pigmentvlekken, vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels.

Gratis voorbehandeling

Jarenlang is er gezocht naar een mildere methode dan Microdermabrasie, een ander woord voor mechanische Peeling. Die is gevonden in de vorm van Hydrabehandeling. Hydrabehandeling biedt een scala aan mogelijkheden met water, serums en Peelings. Die speciaal zijn afgestemd op uw huid. Ik leg dat graag uit tijdens de gratis voorbehandeling van Huid en uiterlijk.

_D1A1747         _D1A1784        _D1A1775      _D1A1768        _D1A1756       _D1A1792

Wat is het effect?

Vanaf de eerste behandeling merkt u al enorme verbeteringen. De structuur en de uitstraling van uw huid veranderen. Uw huid vernieuwt zich bovendien enorm snel. Ook zal deze minder rood, droog en geïrriteerd zijn dan voorheen. Niet onbelangrijk: er is geen herstelperiode, zodat u uw werkzaamheden onmiddellijk kunt hervatten. Maandelijkse behandelingen geven het beste resultaat. Na de behandeling bij Huid en uiterlijk kunt u huidproducten thuis gebruiken die ervoor zorgen dat uw huid zich nog sneller herstelt.

Hoe werkt het in het kort?

Hydrabehandeling staat voor een nieuwe vorm van Mechanische Peelings met serums in plaats van kristallen. Deze serums spoelen onder vacuüm de bovenste huidlagen schoon, verweken de dode huidcellen en huidonzuiverheden en zuigen ze weg. De huid krijgt tegelijkertijd een optimale hydratatie. Dat is de basis van een gezonde, stralende huid.

Unieke Peeling

Een belangrijk verschil met Microdermabrasie (Kristalpeeling) is dat er niet met een sterk vacuüm gewerkt wordt. Dat voorkomt problemen met kleine bloedvaten en kwetsbare huid.

JetPeel

JetPeel is ook een vorm van Hydrabehandeling. Door de kinetische energie van de zeer kleine en snel bewegende druppeltjes peelt JetPeel de bovenste lagen van de huid. Zo dringt het diep tussen de celstructuur. Het tijdelijk koelende effect van het water en de druk op de huid bevorderen de bloedsomloop. Hierdoor herstelt uw huid zich sneller.

Afspraak maken