Fractional RF

fractionalrfFrequentie RF techniek

fractionalrf

Huidverbetering door middel van elektromagnetische golven.

Wat is het?

Fractional RF is een nieuwe, veilige cosmetische behandeling, die zorgt voor celverwarming met behulp van elektromagnetische golven. Deze methode is voor bijna alle huidsoorten effectief. Fractional RF is bovendien pijnloos. U hoeft niet te herstellen van de behandeling.

fractional RF

Milde methode

Het tast de bovenlagen van uw huid niet aan, zoals bij een Laserbehandeling. Wanneer u op zoek bent naar een milde, zachte methode, dan is deze ideaal voor u. Door de geavanceerde software kan ik maatwerk leveren. De methode werkt goed tegen acne, fijne rimpels, lichte littekens, couperose, minder elastische huid, spataderen en andere huidaandoeningen.

Wat is het effect?

Uw huid verstevigt. Het aantal behandelingen verschilt per persoon. Meestal is vier behandelingen voor de fijne lijntjes voldoende en tussen de zes en acht behandelingen voor de diepere gelegen rimpels of acnelittekens. Er zitten vier weken tussen elke behandeling.

Hoe werkt het in het kort?

Warme, aangename energiestromen werken gelijkmatig op uw huid in. Ze gaan tot diep onder de opperhuid, in de lederhuid. Waar ze de collageenproductie stimuleren. Hierdoor wordt uw huid strakker. Collageen zorgt voor vulling van de huid. Als collageen afbreekt, ontstaan rimpels. Ook vervangen nieuwe huidcellen de oude, beschadigde cellen.

Net als bij de overige huidverbeterende behandelingen, bied ik u een gratis intakegesprek.

Wat gebeurt er precies?

Hoewel de technologie anders werkt dan bij een laser of op licht gebaseerde techniek, lijken de resultaten op elkaar. Bij RF zijn de elektromagnetische energiestromen gebundeld in vele puntjes bij elkaar. Deze passeren de opperlagen van de huid en stimuleren de natuurlijke productie van collageen bij de bron. Dit verbetert de huidopbouw. Gevolg: na enige tijd ziet uw huid er weer stralend uit.


Afspraak maken