Het hele jaar door een zijdezachte huid met IPL-laserontharing

Het hele jaar door een zijdezachte huid met IPL-laserontharing

BLOG | 25 februari 2020

Ongewenste haartjes verwijderen is een tijdrovende klus. Het liefst zou je willen dat je huid elke dag glad en haarvrij aanvoelde, zonder dat je er wat voor hoeft te doen. Dan hoefde je je nooit meer druk te maken om prikkende stoppels, wondjes of jeukende bultjes, of gestrest met een scheermesje in de weer voor een last-minute stranddate. Gelukkig is daar een oplossing voor. Bij Huid en Uiterlijk bieden we een ontharingsbehandeling aan met de effectieve IPL-lasertechniek. Zo kun je het hele jaar genieten van een zijdezachte huid.

Behandeling met flitslicht

IPL, ook wel bekend onder de noemer flitslicht, staat voor Intense Pulsed Light. Het licht wordt uitgestraald op de huid. Omdat er verschillende golflengtes en kleuren wordt gebruikt, kan de huid gericht behandeld worden. Zo kun je de focus leggen op ontharing, door het pigment in de haarzakjes te verwarmen. Daarnaast is het ook mogelijk om IPL in te zetten voor huidverbetering. Het licht dringt dan door tot in het weefsel, totdat er kleine beschadigingen ontstaan. Hierdoor wordt de huid aangezet tot actie.

Voordelen van IPL

Doordat het huidweefsel zich actief gaat herstellen, kunnen huidaandoeningen als rosacea, littekens en hyperpigmentatie aangepakt worden. Ook werkt het effectief tegen ongewenste haargroei. De haarwortels worden geheel vernietigd, waardoor donkere, grove haartjes minder zichtbaar worden en op den duur minder snel terugkomen. Hiervoor zijn zo’n 8 tot 10 behandelingen nodig. Je bent zo langere tijd van haartjes af en bespaart veel kostbare tijd en energie. Ook krijg je minder last van ingegroeide haartjes en irritaties die veroorzaakt worden door scheren.

Voor wie geschikt?

Een laserbehandeling met IPL is vooral geschikt voor lichte tot medium huidskleuren. Voor de behandeling van donkere huidskleuren wordt een andere laserbehandeling meestal aangeraden, of kan radiofrequentie gebruikt worden. In principe kunnen alle huidtypes behandeld worden, zelfs de meest gevoelige huid. IPL is minder ingrijpend voor de huid dan een gewone laserbehandeling, wat een kortere hersteltijd tot gevolg heeft. In de kundige handen van onze ervaren specialisten is de IPL-methode 100% veilig. Je hoeft je geen zorgen te maken over nare bijwerkingen en bent verzekerd van een langdurig resultaat. Tijdens de behandeling word je van alle gemakken voorzien en krijg je een rijkelijke verzorging om je huid optimaal te beschermen. Wel doe je er goed aan om de zonnebank en zon zo veel mogelijk te vermijden, om pigmentvlekken te voorkomen.

Over Huid en Uiterlijk

Andrea van Huid en Uiterlijk is specialist op het gebied van huidverbetering en de laatste lasertechnieken. Ze helpt je graag aan een stralende, gladde en gezonde huid. Om dat te bereiken, heeft ze altijd oor voor jouw wensen en problemen. De huidsoort en structuur wordt vooraf bepaald, zodat ze een passende huidbehandeling kan aanbieden. Ook kun je helemaal tot rust komen met een ontspannende massage, plaatselijke vet aanpakken met een afslankbehandeling, permanente make-up laten zetten of tatoeages laten verwijderen. Kom daarom langs voor een gratis intake en ontdek de mogelijkheden!

Deel dit bericht op:

Ook interessant voor jou

Ervaringen

Goede uitleg over de behandeling en gezellige afspraak gehad!

- Fleur

Wat een super behandeling, echt ervaren en echt te vreden hoe zij je gezicht behandeld. Top super bedankt ik kom gauw weer langs.

- Ans

Professionele behandeling, met informatie en uitleg over de producten afgestemd op mijn huid.

- Jeroen

Wellness Pedi spa behandeling


Normaal €45,00 nu voor €35,00