Verwijder je storende tattoo met de PicoLaser!

Verwijder je storende tattoo met de PicoLaser!

BLOG | 13 mei 2021

Een tatoeage is niet zomaar een plakplaatje. Niet voor niets wordt geadviseerd er goed over na te denken voordat je de blijvende herinnering op je lichaam laat plaatsen. Maar hoe lang je er ook over nagedacht hebt, er kunnen situaties zijn waarin je toch niet meer achter je tatoeage staat. Gelukkig hoef je er niet voor altijd mee te blijven rondlopen. Met de PicoLaser kun je je storende tattoo te laten verdwijnen.

De Picolaser

De inkt die geplaatst wordt tijdens het tatoeëren, komt diep in je huidlagen terecht. Het is daarom moeilijk te bereiken en te verwijderen. De PicoLaser is een effectieve manier om in de huid door te dringen en de inkt te laten verdwijnen. Ook kan er met deze laser makkelijker selectief behandeld worden op bepaalde delen van je huid. Door middel van een laserstraal wordt stuk voor stuk je tattoo weggehaald. Voorheen was het met bepaalde lasers alleen mogelijk om zwart-witte tattoos weg te halen. Tegenwoordig kun je met de PicoLaser ook gekleurde tattoos behandelen.

Hoe werkt het?

De PicoLaser werkt net wat anders dan traditionele lasers. Het straalt net zoals alle andere lasers lichtpulsen af, maar op een snellere manier. Doordat er meer snelheid in zit, is de puls erg krachtig. Wanneer de inkt het laserlicht absorbeert, wordt de lichtenergie omgezet in warmte. Doordat er in een korte tijd veel pulsen en warmte wordt afgegeven, zal de inkt afbreken in kleine deeltjes. Deze kleine deeltjes verlaten je lichaam op natuurlijke wijze, waardoor de tattoo zal verdwijnen. Door de minimale warmte en bijeffecten, is deze manier van behandelen veilig en vrij comfortabel.

Na de behandeling

Wanneer je klaar bent met de behandeling, kan de huid wat gezwollen en rood zijn. Ook kunnen er kleine blaasjes en jeuk ontstaan. Deze irritaties zijn echter na ongeveer drie dagen weer verdwenen. Om complicaties te vermijden, is het verstandig je huid goed te beschermen tegen de zon met een SPF. Uv-straling kan er voor zorgen dat je huid beschadigt en het resultaat vermindert. Door je huid goed te beschermen, geneest de huid het mooist

Spijt van keuzes

Caroline (50) koos voor een PicoLaser behandeling: ‘Ik was vroeger een echte tattooliefhebber. Ik dacht dan ook best gemakkelijk over het zetten van een tatoeage. Sommige van mijn tattoos zijn alleen niet mooi gezet en enorm vervaagd. Daar begon ik mij steeds meer aan te ergeren. Hoe mooi ik ze eerst ook vond, nu zag ik het als een last. Het maakte mij onzeker en ik droeg steeds vaker lange mouwen.’

Opluchting

Deel dit bericht op:

Ook interessant voor jou

Ervaringen

Goede uitleg over de behandeling en gezellige afspraak gehad!

- Fleur

Wat een super behandeling, echt ervaren en echt te vreden hoe zij je gezicht behandeld. Top super bedankt ik kom gauw weer langs.

- Ans

Professionele behandeling, met informatie en uitleg over de producten afgestemd op mijn huid.

- Jeroen

Wellness Pedi spa behandeling


Normaal €45,00 nu voor €35,00