Stress? Ontdek alle voordelen van massage

Stress? Ontdek alle voordelen van massage

BLOG | 21 december 2020

Voelt het alsof elke dag een race tegen de klok is? Met je werk, huishouden, gezin en andere verplichtingen kom je eigenlijk nooit tot rust. Je wordt continu opgejaagd door die eindeloze to-dolijst. Een moment voor jezelf schiet er dan vaak bij in, terwijl het voor jezelf én je omgeving juist belangrijk is om te ontspannen voordat je uit balans raakt. Een massage kan hierbij ondersteunen. Massage biedt namelijk grote voordelen voor je gezondheid én welzijn.

Waarom massage?

Massage wordt soms gezien als luxe, maar zou eigenlijk een essentieel onderdeel van het leven moeten zijn. Zeker in deze tijden, waarin de huid snakt naar extra lichamelijk contact. Er zijn verschillende soorten massages met elk voordelen voor het hele lichaam. Zo zijn er schoonheidsmassages, massages tegen de pijn of puur gericht op ontspanning. Hieronder zetten we een aantal voor je op een rijtje:

Mogelijke massages

Kortom: genoeg reden om in het nieuwe jaar meer massages te nemen! Bij Huid & Uiterlijk kun je gelukkig na de lockdown weer terecht voor een heerlijke massage, waaronder een rugmassage, cuppingmassage en hotstonemassage.

Rugmassage

Tijdens de rugmassage wordt je rug heerlijk onder handen genomen met een scrub van bamboe, enzymatische peeling, rugmassage en masker. Tot slot wordt je rug nog ingesmeerd met een hydraterende bodycrème. Op deze manier komt je lichaam tot ontspanning, worden pijnklachten weggenomen én wordt je huid ook nog eens verzorgd.

Cupping

Zit je niet goed in je vel of heb je last van hardnekkige stress? Dan is een Derma cuppingmassage een goede optie. Deze ontspannende massage heeft een therapeutische werking op de huid en neemt spanningen uit het lichaam weg middels siliconen vacuüm cups. Zo komt de doorbloeding beter op gang, wordt het lichaam ontgift en verbetert de huidconditie.

Hotstone

Bij pijn- of stressklachten, vermoeidheid, gewichtsproblemen en een slechte doorbloeding kan de hotstonemassage ingezet worden. De spieren worden dan ingemasseerd met olie en losgemasseerd met verwarmde lavastenen. De stenen hebben een aangename temperatuur van 45 tot 50 graden, waardoor je een diepe ontspanning ervaart en chronische pijnklachten in de nek en rug afnemen.

Ontspanning voor thuis

‘Ik volgde haar goede raad op en nam contact op met Andrea. Ik vertelde dat ik graag iets aan mijn Ben je toe aan ontspanning en kun je niet wachten tot de behandelingen weer van start gaan? De specialisten van Huid & Uiterlijk helpen je in de tussentijd graag om een stukje wellness aan huis te realiseren. Met de luxeproducten van Maria Galland pak je even een moment voor jezelf en leg je je lichaam in de watten. Ook kun je altijd bij ons terecht voor advies om je huid optimaal te verzorgen. Neem dus gerust contact op!

Deel dit bericht op:

Ook interessant voor jou

Ervaringen

Goede uitleg over de behandeling en gezellige afspraak gehad!

- Fleur

Wat een super behandeling, echt ervaren en echt te vreden hoe zij je gezicht behandeld. Top super bedankt ik kom gauw weer langs.

- Ans

Professionele behandeling, met informatie en uitleg over de producten afgestemd op mijn huid.

- Jeroen

Wellness Pedi spa behandeling


Normaal €45,00 nu voor €35,00