Mooie, gladde benen met laserontharen

Mooie, gladde benen met laserontharen

BLOG | 5 december 2019

In de winter ben je misschien minder geneigd om aan dat donslaagje op je benen te denken. Toch wil je misschien liever voorkomen dat je in het nieuwe jaar geconfronteerd wordt met haargroei die je de afgelopen tijd goed verstopt hebt onder lagen kleding. Hoewel dit niets is om je voor te schamen, is het wel heel begrijpelijk als je liever met zachte, gladde benen rondloopt. Groot nadeel, echter, is het ontharen zelf.

Ontharen door middel van flitslicht (IPL)!

Want dat eeuwige gehannes met scheermesjes, daar word je niet vrolijk van. Het is een hinderlijke onthaarmethode. De gladheid is ten eerste van zeer korte duur: alleen het gedeelte van de haar dat boven de huidoppervlak uitkomt wordt verwijderd. Doordat de haarwortel blijft zitten, groeit de haar binnen de kortste keren weer terug. Vaak kun je na een dag al stoppels voelen. Dit zorgt er bovendien voor dat er een groot risico is op ingegroeide haartjes, die ook nog eens ontstoken kunnen raken.

Tijd besparen?

Het kost daarnaast ook veel tijd. Want als je die gladheid wilt behouden, ben je iedere dag in de weer met je scheermesjes. Voor epileren geldt dat het naast tijdrovend, ook nog eens behoorlijk pijnlijk is. Heel begrijpelijk dus, als je inmiddels bereid bent je scheermes of pincet voorgoed in de wilgen te hangen. Gelukkig zijn er methoden waarmee je voor áltijd mooie gladde benen zult krijgen. Hiermee kun je definitief afscheid nemen van je onthaarattributen (dus vaarwel scheermes!). Maak kennis met het ontharen door middel van flitslicht (IPL)!

Voordelen

De voordelen van ontharen met flitslicht op een rijtje:

– Weg = weg. Met de methode wordt de haarwortel gegarandeerd helemaal vernietigd. Dat betekent dat de haartjes echt weg zijn!
– Geen schade. De gebieden worden zeer nauwkeurig behandeld. Omdat het licht uit de flitslamp helemaal wordt verdeeld over je huid, worden huidbeschadigingen tot een minimum beperkt.
– 100% veilig. De methode is compleet veilig. Het licht wordt alleen opgenomen door het pigment in je haartjes, en tast het weefselvocht en het bloed niet aan.

Voor jou!

Bij Huid en Uiterlijk kun je terecht voor ontharen middels IPL, dé nieuwste techniek op het gebied van verwijderen van ongewenste haargroei. De behandeling wordt daarnaast ook ingezet voor couperose, pigmentvlekken en verslapte huid. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in huidverbetering en het professioneel verwijderen van tatoeages. Ben je benieuwd wat zij voor jou kunnen betekenen? Of wil je meer weten over een behandeling? Neem dan gerust contact op voor een persoonlijk intakegesprek en kom alles te weten!

Deel dit bericht op:

Ook interessant voor jou

Ervaringen

Goede uitleg over de behandeling en gezellige afspraak gehad!

- Fleur

Wat een super behandeling, echt ervaren en echt te vreden hoe zij je gezicht behandeld. Top super bedankt ik kom gauw weer langs.

- Ans

Professionele behandeling, met informatie en uitleg over de producten afgestemd op mijn huid.

- Jeroen

Wellness Pedi spa behandeling


Normaal €45,00 nu voor €35,00