Met een strak lichaam het nieuwe jaar in dankzij EMS4

Met een strak lichaam het nieuwe jaar in dankzij EMS4

BLOG | 18 december 2020

Vorig jaar nam je je voor om een strakker lichaam te kweken. En dat jaar daarvoor ook. Maar ondanks je inspanningen is het nog niet gelukt om je lichaam helemaal te stroomlijnen. De laatste centimeters blijken het hardnekkigst en willen maar niet verdwijnen. Je ziet de hangende huid bij je buik en billen het liefst zo snel mogelijk veranderen in een strak en gespierd lichaam, maar zonder uren in de sportschool door te brengen. Onmogelijke missie? Welnee! Met EMS4 komen jouw fitgoals weer in het zicht.

Bewezen effectief

Een strakker lichaam zonder je in het zweet te hoeven werken in de sportschool klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Toch is het echt zo: EMS4 is een bewezen effectieve techniek om snel vet te verbranden en spierweefsel op te bouwen. Met het EMSculpt-apparaat krijg je binnen no-time de gespierde platte buik en strakkere billen van je dromen.

Hoe werkt het?

De EMSculpt maakt gebruik van een innoverende bodyshapingtechniek, die werkt op basis van elektromagnetische straling met hoge frequentie. Afhankelijk van het gebied dat je wilt behandelen, lig je tijdens de behandeling op je rug of op je buik. Er worden dan twee handstukken op je lichaam geplaatst en vastgemaakt met een elastische band. Via de handstukken komt de elektromagnetische energie op de behandelzone en gaan de onderliggende spieren zich samentrekken. De spieren reageren hierop, waardoor zowel het aantal spiervezels als het volume van de spiervezels zal toenemen.

Vet en spieren

Een strakker lichaam heeft niet alleen te maken met het verminderen van vet. Aangezien ons lichaam voor 30 tot 40% uit spierweefsel bestaat, spelen de spieren hier een grote rol in. Doordat de spieren veel vet gebruiken tijdens de spiercontracties, zullen vetcellen daarom sneller verdwijnen.

Voordelen van EMS4

Uit onderzoek blijkt dat overtollig vet met gemiddeld 19% afneemt en de spiermassa toeneemt met 16% na de behandeling met EMS4. Een platte buik met gedefinieerde spieren of stevige en mooi gevormde billen is het gevolg. Bovendien zul je merken dat je een sterkere core krijgt en oefeningen in de sportschool beter vol kunt houden. Zo kun je je fitte lichaam makkelijker onderhouden.

Behandeling

Het behandelingstraject bestaat uit vier opeenvolgende behandelingen binnen 2-4 weken. Tijdens een behandeling, die 30 minuten duurt, vinden er wel 20.000 spiercontracties plaats. Dat staat gelijk aan 20.000 sit-ups of squats. Het voelt dan ook als een intensieve work-out, waarna je wel wat spierpijn kunt ervaren. Vier weken na de laatste behandeling met EMS4 zie je zichtbaar resultaat. De verbetering van de huid werkt daarna nog verder door.

Persoonlijke begeleiding

Of je nu droomt van een afgetraind wasbordje of mooie strakke billen, met de EMSculpt-behandeling kan dit eindelijk werkelijkheid worden. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Je bent van harte welkom bij Huid & Uiterlijk voor een consult, waarin jouw wensen en doelen uitvoerig worden besproken. Samen met jou wordt dan een persoonlijk behandelingsplan opgesteld en krijg je te horen wat de verwachte resultaten zijn. Zo weet je precies wat je te wachten staat!

Deel dit bericht op:

Ook interessant voor jou

Ervaringen

Goede uitleg over de behandeling en gezellige afspraak gehad!

- Fleur

Wat een super behandeling, echt ervaren en echt te vreden hoe zij je gezicht behandeld. Top super bedankt ik kom gauw weer langs.

- Ans

Professionele behandeling, met informatie en uitleg over de producten afgestemd op mijn huid.

- Jeroen

Wellness Pedi spa behandeling


Normaal €45,00 nu voor €35,00