Huidveroudering? Plasmalift rekent ermee af!

Huidveroudering? Plasmalift rekent ermee af!

BLOG | 31 oktober 2020

Ogen zijn vrijwel het eerste wat opvalt op het gelaat. Het karakteriseert je blik en lach. Wanneer we ouder worden, verandert de huid, ook die rondom je ogen. Kraaienpootjes, rimpels, hangende oogleden, allerlei oneffenheden kunnen tevoorschijn komen. Wanneer de eerste tekenen van huidveroudering zijn ontstaan, kan dat erg confronterend zijn. Natuurlijk zijn er manieren om lijntjes en rimpels te verminderen, en daar hoef je echt niet voor onder het mes. De Plasmalift is een veilige en toegankelijke methode om jouw huid te verbeteren.

Gevoelige huid

Bijna iedereen heeft wel eens last van ontsierende vlekjes, bultjes of jeuk. Maar bij de gevoelige huid ontstaan huidirritaties of allergische reacties sneller en vaker. Door een dunne en fijne structuur reageert je huid heftiger dan andere huidtypes op invloeden van buitenaf. Zo is het gebruiken van verkeerde producten een prikkel, maar ook een koude wind of droge ruimte kan al invloed hebben op hoe je huid zich gedraagt. Een gevoelige huid gaat vaak ook gepaard met een droge huid. Dit komt doordat het beschermende vetlaagje verstoord is.

Ouder worden

Wat gebeurt er eigenlijk met de huid wanneer we ouder worden? Een van de eerste tekenen van het huidverouderingsproces is de verslapping van de huid. Dit ontstaat doordat de kwaliteit van het ondersteunende weefsel van de huid afneemt. Ook maakt de huid minder elastine en collageen aan, waardoor de soepelheid en de weerstand van de huid minder wordt. Maar ook factoren van buitenaf hebben invloed op het verouderen van de huid. Wanneer je het liefst uren in de zon ligt en daarbij niet altijd de huid beschermt, ontstaan er sneller rimpels en pigmentvlekken. En als je graag een wijntje, sigaret en vette snacks tot je neemt, kan dit zijn sporen ook achterlaten op je huid.

Ooglift zonder operatie

Als een chirurgische ingreep een te grote stap is voor jou, is een plasmaooglift een mooi alternatief. Dit is een unieke, subtiele behandeling waarbij je huid zonder naalden of scalpels wordt gelift. Door de jaren heen, verliest de huid zijn elasticiteit. Maar doordat de plasmalift de collageenaanmaak stimuleert, wordt je huid op een natuurlijke manier verstrakt. Na één behandeling kun je al verschil gaan zien.

Hoe werkt het?

Tijdens een plasmaliftbehandeling wordt de huid behandeld met een straaltje geladen gas. Deze straaltjes maken geen direct contact met de huid, maar raken de huid puntsgewijs aan. De plasma is hetgeen dat voor het liftende effect zorgt. Plasma ontstaat door een ‘vonk’, die opgewekt wordt door elektriciteit. Doordat het apparaat gelijke, miniscule puntjes brandt, is het mogelijk gericht dat gebied te behandelen dat je het meeste stoort.

Na de behandeling

Na het afronden van de behandeling, is het verstandig de behandelde zone te koelen. Op die manier zwelt je huid zo min mogelijk op. De eerste keer dat je in de spiegel kijkt, kun je de kleine puntjes zien die zijn ontstaan. Ook kan de huid wat rood en opgezwollen zijn. Geen zorgen, dit is een normale reactie en zal gaandeweg afnemen. Voor de naverzorging geeft de specialist het nodige advies. De gouden tip is om je huid goed te beschermen. Zon kan er namelijk voor zorgen dat je resultaat wordt belemmerd.

Nieuwsgierig?

Wil jij afreken met die vervelende kraaienpootjes of rimpels? De specialisten van Huid & Uiterlijk staan graag voor je klaar. Zo kunnen we de plasmalift inzetten om huidveroudering tegen te gaan, maar zijn er ook vele andere mogelijkheden op gebied van huidverbetering. Kort gezegd: wil jij je huid en lichaam laten verzorgen, veroudering tegengaan of lekker ontspannen? Schroom dan niet om contact op te nemen. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek helpen we jou graag verder.

Deel dit bericht op:

Ook interessant voor jou

Ervaringen

Goede uitleg over de behandeling en gezellige afspraak gehad!

- Fleur

Wat een super behandeling, echt ervaren en echt te vreden hoe zij je gezicht behandeld. Top super bedankt ik kom gauw weer langs.

- Ans

Professionele behandeling, met informatie en uitleg over de producten afgestemd op mijn huid.

- Jeroen

Wellness Pedi spa behandeling


Normaal €45,00 nu voor €35,00