Goed voor je huid zorgen is goed voor jezelf zorgen

Goed voor je huid zorgen is goed voor jezelf zorgen

BLOG | 27 januari 2020

Soms lijkt het alsof we alleen maar heen en weer blijven rennen tussen werk, familie, vrienden en ons bed, om het allemaal de volgende dag overnieuw te doen. Hierbij vergeten we wel eens voor onszelf te zorgen. Andrea van Stratum, eigenaar van huidsalon Huid en Uiterlijk in Zwolle, biedt een heerlijke gezichtsbehandeling aan. Als je huid droog of beschadigd is, kun je deze behandeling goed gebruiken. Daarnaast is het een heerlijk ontspannende ervaring, echt even een momentje voor jezelf.

Tijd voor jezelf

Eruit halen wat erin zit, daar gaat het om in het leven. Vergeet alleen niet om tussendoor ook voor jezelf te blijven zorgen. Dat betekent niet lekker gezond blijven eten bewegen, maar ook om af en toe wat tijd voor jezelf te nemen. Eventjes een avondje op de bank met een leuke serie en een glaasje wijn moet af en toe kunnen. Bij goed voor jezelf zorgen hoort ook goed voor je huid zorgen.

Voor je huid zorgen

Het is ook in de winter heerlijk om naar buiten te gaan. Even wandelen, een stukje fietsen of gewoon de stad in. Veel zonlicht is door de UV-straling niet goed voor je huid. Een gezichtsbehandeling kan niet alleen deze problemen aanpakken, het is ook nog eens heerlijk om te doen. Een echt ontspanningsmomentje. Goed voor je huid zorgen is dus goed voor jezelf zorgen.

Een gezichtsbehandeling

Bij een gezichtsbehandeling begint Andrea met het vaststellen van jouw huidtype en wat er nodig is. ‘Ik pas mijn behandeling altijd aan op wat je wil, en kijk samen met je welke behandeling goed voor jouw huid zou zijn.’ Vervolgens gaat Andrea aan de slag. Je gezicht wordt gereinigd, gescrubd en gemasseerd. Ook brengt ze een gezichtsmasker aan dat je huid laat doorbloeden en verstevigd. Een gezichtsbehandeling is zo een fijne ervaring waarin je even aan niets hoeft te denken en kunt genieten. En tegelijkertijd kom je van allerlei problemen en imperfecties af. Zowel lichte, als mogelijk iets zwaardere huidproblemen.

Meer hardnekkige problemen

Het kan namelijk zijn dat je last hebt van hardnekkige problemen waardoor andere hulp nodig is dan een reguliere gezichtsbehandeling. ‘Een veelvoorkomend huidprobleem waar we je bij Huid en Uiterlijk prima voor kunnen behandelen is acné,’ vertelt Andrea. ‘Als je last hebt van acné zijn de haarzakjes in je huid ontstoken door een overmaat van talg in de huid. Dit uit zich in rode, vaak pijnlijke plekken en puistjes met een witte kop.’

Van je acné af komen

Voor acné bestaan meerdere behandelingen die prima werken en de pijnlijke plekken kunnen aanpakken. Een mogelijke behandeling is de Medik8 fruitzuurpeeling. Deze peeling verwijdert dode huidcellen, en fruitzuur werkt ontstekingsremmend op de huid. Dit maakt het gebruik ervan erg geschikt voor het behandelen van acné. Als de behandeling geslaagd is en de acné is verdwenen van je huid of sterk verminderd, dan kan het zijn dat er nog steeds sporen te zien zijn. ‘Aangezien acné een ontsteking is, kan het de huid redelijk beschadigen. Acné laat dus vaak littekentjes en beschadigingen achter.’ Bij Huid en Uiterlijk biedt ze een microdermabrasiebehandeling aan, een peeling waarbij er micro-kristallen in de huid worden gespoten die deze littekens kunnen herstellen.

Over ons

Voor zowel zware als lichte huidproblemen hebben we bij Huid en Uiterlijk een behandeling om het aan te pakken. De behandelingen zijn altijd gericht op jouw huidtype en wat jij nodig hebt. Misschien is alleen de ontspanning zelf al reden genoeg om het eens te proberen. Wil je meer weten over de gezichtsbehandeling van Huid en Uiterlijk, of heb je last van een ander huidprobleem zoals couperose? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Deel dit bericht op:

Ook interessant voor jou

Ervaringen

Goede uitleg over de behandeling en gezellige afspraak gehad!

- Fleur

Wat een super behandeling, echt ervaren en echt te vreden hoe zij je gezicht behandeld. Top super bedankt ik kom gauw weer langs.

- Ans

Professionele behandeling, met informatie en uitleg over de producten afgestemd op mijn huid.

- Jeroen

Wellness Pedi spa behandeling


Normaal €45,00 nu voor €35,00