Eindelijk een platte buik met deze oplossingen

Eindelijk een platte buik met deze oplossingen

BLOG | 25 juli 2021

Wekenlang ga je meerdere keren per week naar de sportschool en zeg je nee tegen etentjes, omdat je een doel voor ogen hebt: een strakke buik voor de zomer. Sporten is iets wat je al jarenlang trouw doet, maar toch lukt het je niet om die mooie, slanke buik te krijgen. Hoe hard je er ook voor werkt, het lijkt onmogelijk om het gewenste resultaat te behalen. Dat kan enorm frustrerend zijn, terwijl je juist wilt kunnen genieten tijdens de vakantie. Gelukkig zijn er veel meer mogelijkheden dan je denkt om van buikvetjes af te komen.

Water drinken voor een platte buik

Het is eigenlijk goed voor je hele lichaam, maar ook zeker voor je buik. Wanneer je meer water drinkt, kan je lichaam namelijk makkelijker afvalstoffen vervoeren. Hierdoor verminder je een opgeblazen gevoel. Uiteraard is het hartstikke normaal als na een grote maaltijd je buik een beetje opzet. Maar door genoeg te drinken zit je sneller vol, hydrateer je je lichaam en kan je lichaam gemakkelijker de afvalstoffen kwijt. Kijk wel uit met het drinken van alcohol, want dat kan de opslag van buikvet juist weer verhogen.

Focus je niet alleen op je buikspieren

Veel mensen die een strakkere buik willen zullen geneigd zijn zich vol te storten in buikspieroefeningen. Dit is alleen niet heel effectief. Er bestaat namelijk niet zo iets als plaatselijke verbranding. Je verliest alleen vet als je op een dag meer energie verbrandt dan dat je binnenkrijgt. Met buikspieroefeningen train je dus wel je spieren, maar je verbrandt niet enorm veel vet. Wél stimuleren sterke spieren de vetverbranding in stilstand. Probeer daarom je spieroefeningen te combineren met iets anders zoals hardlopen of dansen.

Ondersteun je buik

Zoals je weet, gezond eten is altijd belangrijk. Maar ook van gezond eten kun je te veel binnenkrijgen. Een goede, gebalanceerde voeding vergt wat uitzoekwerk. Als je te weinig eet, ga je je niet beter voelen en loop je een hoger risico van je gezonde voedingspatroon af te wijken. En met een hongerige buik maak je niet altijd de beste keuzes, waardoor verloren kilo’s er al snel weer aan zitten. Zorg er dus voor dat je genoeg eet en de juiste producten kiest. Let er bijvoorbeeld op dat je voldoende eiwitten binnen krijgt! Deze zijn essentieel voor de spieropbouw en houden je ook nog eens langer vol.

EMS4

Hoe goed je ook eet en beweegt, er is hardnekkig vet waar je maar lastig vanaf komt. Vaak vind je dit vet op de buik. De vetlaag is slecht doorbloed waardoor het moeilijk is te verbranden. Maar gelukkig kun je daar hulp bij inschakelen. Met de EMSculpt wordt buikvet verminderd en neemt de spiermassa toe. Dat gebeurt op basis van elektromagnetische straling. Daardoor worden de spieren enorm gestimuleerd, veel meer dan wat je zou kunnen bereiken in de sportschool. Je buikspieren worden hierdoor sterker en dit ga je merken, een mooier gevormde buik is het gevolg.

Jouw oplossing?

Bij Huid en Uiterlijk helpen we je graag bij een goed gevoel over huid en uiterlijk. Daarom bieden wij behandelingen als de EMSculpt aan, maar ook advies over huidverzorging en behandelingen voor huidverbetering. Als je interesse of vragen hebt, bel dan gerust zodat ik je nog meer kan uitleggen over de behandeling. We staan graag voor je klaar!

Deel dit bericht op:

Ook interessant voor jou

Ervaringen

Goede uitleg over de behandeling en gezellige afspraak gehad!

- Fleur

Wat een super behandeling, echt ervaren en echt te vreden hoe zij je gezicht behandeld. Top super bedankt ik kom gauw weer langs.

- Ans

Professionele behandeling, met informatie en uitleg over de producten afgestemd op mijn huid.

- Jeroen

Wellness Pedi spa behandeling


Normaal €45,00 nu voor €35,00