‘Dankzij de plasmalift lijkt mijn huid jaren jonger’

‘Dankzij de plasmalift lijkt mijn huid jaren jonger’

BLOG | 24 december 2020

Door langdurige stress kan huidveroudering kan snel toeslaan. Als er veel van het stresshormoon cortisol wordt aangemaakt door het lichaam, neemt de hoeveelheid collageen in de huid af. De huid wordt hierdoor minder elastisch, raakt sneller beschadigd en vertoont meer rimpels. Dat merkte ook Janine (48). Ze besloot haar verouderde huid daarom te behandelen met een plasmalift.

Verouderde huid

Janine: ‘Tot een paar jaar geleden had mijn huid weinig aandacht nodig. Een simpele dagcrème volstond meestal wel. Dat veranderde allemaal na een periode van stress, waarin ik mijn baan verloor en mijn kind ziek werd. Gelukkig kwam alles weer in orde, maar toen ik een poosje later in de spiegel keek, schrok ik wel. De stress had duidelijk sporen achtergelaten op mijn gezicht. Mijn huid was in een rap tempo verouderd en mijn oogleden waren gaan hangen. Zelfs na een goede nachtrust zag ik er vermoeid uit. Het was voor mij een teken dat ik mijn huid beter moest gaan verzorgen. Maar al die dure potjes met anti-agingcrème hadden nauwelijks effect.’

Niet onder het mes

‘Toen iemand voor de zoveelste keer aan me vroeg of ik moe was, had ik er schoon genoeg van. Ik beklaagde me erover tegen een vriendin. ‘Moet ik dan maar onder het mes?’, vroeg ik aan haar met een zucht. Ze zei dat er vast een minder drastische oplossing was en dat ik misschien eens een behandeling bij Huid & Uiterlijk moest proberen. Zelf had ze haar couperose daar laten behandelen, en had daar een goede ervaring mee gehad.’

Geschikte behandeling

‘Ik volgde haar goede raad op en nam contact op met Andrea. Ik vertelde dat ik graag iets aan mijn verouderde huid wilde doen, maar geen idee had welke behandeling daarvoor het meest geschikt was. Andrea was heel begripvol, dacht echt met me mee en stelde voor om een plasmalift te doen. Ik had nog nooit van een plasmalift gehoord, maar omdat de salon erg professioneel overkwam en mijn vriendin zo goed geholpen was, stond ik er zeker voor open.’

Plasmalift

Tijdens een plasmaliftbehandeling wordt de huid behandeld met een straaltje geladen gas. Deze straaltjes ‘Eerst werd uitgebreid uitgelegd hoe de behandeling in zijn werk zou gaan. Ik ontdekte dat de plasmalift gedaan wordt met een apparaat die de huid puntsgewijs behandelt met plasma, een soort elektrisch geladen gas. Zo kan de huid heel gericht behandeld worden en op een natuurlijke manier strakker gemaakt worden. Toen ik zag wat de resultaten waren geweest bij andere klanten, was mijn nieuwsgierigheid gewekt en maakten we een afspraak.’

Herstelproces

‘De behandeling viel me reuze mee. Je voelt het wel even branden, maar met de verdovende crème was het prima te doen, ondanks mijn lage pijngrens. De eerste paar dagen na de behandeling waren mijn oogleden wat rood en gezwollen. Daar had Andrea me al op voorbereid. Ook kwamen er wat korstjes op, maar dat trok gelukkig al snel weg. Na iets minder dan een week was mijn huid helemaal genezen en kon ik genieten van het resultaat.’

Frisse blik

‘Het effect van de lift is subtiel, maar maakt echt een groot verschil. Ik heb weer een frissere blik en de wallen en lijntjes rondom mijn ogen zijn zo goed als verdwenen. Ik lijk hierdoor weer jaren jonger. De laatste tijd hoor ik niet meer dat ik er moe uitzie, maar juist dat ik straal! De behandeling van Huid & Uiterlijk heeft echt wonderen gedaan voor mijn zelfvertrouwen.’

Deel dit bericht op:

Ook interessant voor jou

Ervaringen

Goede uitleg over de behandeling en gezellige afspraak gehad!

- Fleur

Wat een super behandeling, echt ervaren en echt te vreden hoe zij je gezicht behandeld. Top super bedankt ik kom gauw weer langs.

- Ans

Professionele behandeling, met informatie en uitleg over de producten afgestemd op mijn huid.

- Jeroen

Wellness Pedi spa behandeling


Normaal €45,00 nu voor €35,00