Tatoeage verwijderen

Tatoeage verwijderen

Je kunt meerdere redenen hebben om een tatoeage te willen laten verwijderen. Misschien dat de artiest niet het werk heeft geleverd wat je ervan had gehoopt, of dat je de tatoeage niet meer bij je vindt passen. Wat je reden ook is, Huid en Uiterlijk helpt je om de tatoeage te verwijderen.

Laserbehandeling voor tatoeage verwijderen

Een tatoeage bestaat uit inkt die permanent onder de huid is aangebracht. Toch kan het gebeuren dat je een tatoeage niet langer wilt hebben. Huid en Uiterlijk helpt je om deze tatoeage op een veilige en professionele manier te verwijderen. Het is afhankelijk van de grootte en de plaats van de tattoo hoe het resultaat eruit kan zien, maar in de meeste gevallen zijn tatoeages goed te verwijderen.

De behandeling bij Huid en Uiterlijk

Bij Huid en Uiterlijk verwijderen we de tatoeage door middel van een laserbehandeling. Hiermee wordt de inkt in de huid afgebroken tot kleine deeltjes die het lichaam vervolgens zelf kan afvoeren.

Een tatoeageverwijdering begint altijd met een intake. Hierbij kijken we samen naar de te verwijderen tattoo en in hoeverre het mogelijk is deze met een laserbehandeling te verwijderen. Het verwijderen van een tattoo gebeurt nooit in één keer, hier zijn vaak meerdere behandeling voor nodig. Ook wordt hierbij vooraf besproken hoe je de huid achteraf het beste kunt verzorgen om het herstel van de behandeling te stimuleren.

Wil je jouw tatoeage laten verwijderen? Neem dan contact met ons op!

Ook interessant voor jou

Ervaringen

Goede uitleg over de behandeling en gezellige afspraak gehad!

- Fleur

Wat een super behandeling, echt ervaren en echt te vreden hoe zij je gezicht behandeld. Top super bedankt ik kom gauw weer langs.

- Ans

Professionele behandeling, met informatie en uitleg over de producten afgestemd op mijn huid.

- Jeroen

Wellness Pedi spa behandeling


Normaal €45,00 nu voor €35,00