Sport masseuse

Sportmassage bij Huid en Uiterlijk

Wil je jouw sportprestaties naar een nog hoger niveau tillen? Een sportmassage van Huid en Uiterlijk stimuleert de doorbloeding van je spieren en zorgt ervoor dat je de juiste ondersteuning krijgt bij het sporten.

Wat is een sportmassage?

Sportmassages zijn bedoeld voor mensen die zeer regelmatig sporten en hun spieren voldoende willen laten herstellen. Een sportmassage is een specifieke massatechniek die van vrij stevige aard is. De techniek is gericht op doorbloeding van de spieren en herstel van het lichaam.

Spieren kunnen stijf worden en in de spieren kunnen afvalstoffen en vocht op beginnen te hopen. Wanneer je weer gaat sporten zonder de spieren voldoende te laten herstellen, heb je een grotere kans op blessures. De verbeterde doorbloeding als gevolg van een sportmassage zorgt ervoor dat afvalstoffen en vocht sneller afgevoerd worden. De spieren kunnen ontspannen en problemen zoals spierknopen worden verholpen. Dit bevordert het welzijn van je lichaam.

Ondersteuning sporten bij Huid en Uiterlijk

Regelmatig een sportmassage bij Huid en Uiterlijk nemen, zorgt voor ondersteuning bij je sportprestaties. Of je nu door wilt blijven trainen of juist wilt trainen om een doel te halen of voor een wedstrijd, de massage helpt je om dit doel te bereiken. De massage heeft bovendien een ontspannende werking. Het is stressverlagend en kan zo ook leiden tot een verbeterde nachtrust. En dit helpt weer bij het herstellen van je spieren.

Wil je jouw sportprestaties verbeteren? Boek dan nu je afspraak!

Ook interessant voor jou

Ervaringen

Goede uitleg over de behandeling en gezellige afspraak gehad!

- Fleur

Wat een super behandeling, echt ervaren en echt te vreden hoe zij je gezicht behandeld. Top super bedankt ik kom gauw weer langs.

- Ans

Professionele behandeling, met informatie en uitleg over de producten afgestemd op mijn huid.

- Jeroen

Wellness Pedi spa behandeling


Normaal €45,00 nu voor €35,00