Plasmalift

Plasmalift behandeling

Een plasmaliftbehandeling is een anti-agingbehandeling gericht op het versterken en verstevigen van jouw huid. Naarmate je huid ouder wordt, wordt deze ook slapper en kun je last krijgen van rimpels en lijntjes bij je ogen en mond. Een plasmalift is een behandeling zonder mesjes of naalden waarbij je jouw huid een natuurlijke facelift kunt geven.

Ooglift zonder operatie

Als een chirurgische stap te groot is voor jou, is een plasmaooglift een mooi alternatief. Dit is een unieke, subtiele behandeling waarbij de huid zonder chirurgische ingreep wordt gelift. Door de jaren heen, verliest de huid zijn elasticiteit. Maar doordat de plasmalift de collageenaanmaak stimuleert, wordt je huid op een natuurlijke manier verstrakt. Na één behandeling zal je al verschil gaan zin.

Hoe werkt het?

Tijdens een plasmabehandeling wordt de huid behandeld met een straaltje geladen gas. Deze straaltjes maken geen direct contact met de huid, maar raken de huid puntsgewijs aan. De plasma is hetgeen dat voor het liftende effect zorgt. Plasma ontstaat door een ‘vonk’, die opgewekt wordt door elektriciteit. Doordat het apparaat gelijke, minuscule puntjes brand, is het mogelijk gericht te behandelen. Hierdoor hoef je dus niet te snijden en heb je een korte herstelperiode.

Ook interessant voor jou

Ervaringen

Goede uitleg over de behandeling en gezellige afspraak gehad!

- Fleur

Wat een super behandeling, echt ervaren en echt te vreden hoe zij je gezicht behandeld. Top super bedankt ik kom gauw weer langs.

- Ans

Professionele behandeling, met informatie en uitleg over de producten afgestemd op mijn huid.

- Jeroen

Wellness Pedi spa behandeling


Normaal €45,00 nu voor €35,00