Pedicure

Pedicure bij Huid en Uiterlijk Zwolle

Problemen met je voeten kunnen veel invloed hebben op je dagelijkse leven. Daarom is het zaak om deze tijdig te laten behandelen, zodat je de klachten snel kunt verminderen. De pedicure van Huid en Uiterlijk verzorgt biedt verschillende behandelingen aan om voetklachten zo snel mogelijk te verlichten of te verhelpen.

Laat jouw voeten tijdig verzorgen bij de pedicure

Klachten in je voeten hebben grote invloed op je dagelijks leven. Activiteiten die eerder klein leken, worden grote opgaves. Want wat gebruik je je voeten eigenlijk veel! Daarom is het belangrijk om je voeten te laten behandelen bij een medische pedicure. Bij Huid en Uiterlijk onderzoeken we waar de klacht zit en kunnen we de klachten verlichten en in veel gevallen ook verhelpen. De nodige behandeling verschilt daarbij per klacht.

Jouw mogelijkheden

Bij Huid en Uiterlijk kun je terecht voor deze behandelingen:

  • Basis pedicurebehandeling
  • Behandeling van ingegroeide nagels
  • Verhelpen van likdoorns
  • Medische pedicurebehandelingen

Verzorging bij Huid en Uiterlijk

Er zijn verschillende redenen waardoor voetklachten kunnen ontstaan. Dit kan komen door verkeerde schoenen of zolen, maar de klacht kan ook medisch zijn, zoals bij likdoorns, ingegroeide teennagels of reumatische voet en diabetische voet.

De pedicure-specialist bij Huid en Uiterlijk zet zich in om je voeten op de beste manier te verzorgen. De behandeling begint altijd met een intake. Hier worden je klachten in kaart gebracht en wordt de oorzaak van je klachten onderzocht.

Neem contact op om jouw voeten te laten verzorgen!

Ook interessant voor jou

Ervaringen

Goede uitleg over de behandeling en gezellige afspraak gehad!

- Fleur

Wat een super behandeling, echt ervaren en echt te vreden hoe zij je gezicht behandeld. Top super bedankt ik kom gauw weer langs.

- Ans

Professionele behandeling, met informatie en uitleg over de producten afgestemd op mijn huid.

- Jeroen

Wellness Pedi spa behandeling


Normaal €45,00 nu voor €35,00