Ontspanning / massage

Ontspanningsmassage

Wil je even ontspannen zonder stress? Kies dan voor een van de heerlijke massagebehandelingen van Huid en Uiterlijk. Ontspanning alom!

Rugbehandeling

Tijdens de rugbehandeling wordt je rug heerlijk onder handen genomen. De behandeling bestaat uit:

  • Scrub van bamboe
  • Enzymatische peeling
  • Rugmassage
  • Masker

Als afsluiter van de behandeling wordt de rug ingesmeerd met de Nourishing Body Cream van Medik8. Een frisse bodycreme die de huid direct hydrateert!

Cupping massage

De Derma cupping massage is een van de modernste versies van de Chinese cupping methode en wordt gedaan door middel van siliconen vacuüm cups. Deze buitengewone behandeling verdrijft spanning uit het lichaam en verbetert de huidconditie.

De methode

Derma cupping is een langzame en ontspannende massage die gebruik maakt van siliconen cups. De behandeling zorgt er voor dat de huid en het lichaam zichzelf ontgift. Door de cupping massage trekt het bloed uit de slagaderen naar de haarvaten. Het bloed keert weer terug en wordt zo gereinigd en afgevoerd. Door het creëren zuigende werking aan het huidoppervlak en de negatieve druk, werkt de massage afvoerend op overtollig vocht en afvalstoffen. Het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en brengt de huid weer opgang.

De therapeutische werking van cupping

  • Het activeren van de huidstofwisseling
  • Het verbeteren van de elasticiteit in de huid
  • Blokkades worden opgeheven
  • Gifstoffen en afvalstoffen worden afgevoerd
  • Het verbeteren van de spierspanning
  • Het stimuleren van de lymfe- bloedcirculatie

Hotstone massage

De hotstone massage is afkomstig van de indianen. Zij gebruikten verwarmde lavastenen om het lichaam te masseren. Deze stenen houden lang warmte vast en hebben daardoor een gunstige uitwerking bij chronische pijn in de nek en rug. De Hotstone massage wordt gegeven met afgeronde basaltstenen, dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/eeuwen heen glad gepolijst zijn. De grootte van de stenen varieert van 2 centimeter tot 12 centimeter. De stenen zijn gemaakt van basalt die zeer rijk zijn aan ijzer en magnesium. Hierdoor kunnen ze warmte zeer goed opslaan, vasthouden en geleidelijk weer afgeven.

De behandeling

De basaltstenen worden opgewarmd tot een ideale temperatuur van 45 tot 50 graden. Ondertussen wordt het lichaam ingesmeerd met olie, zodat de stenen goed glijden tijdens het masseren. De stenen worden eerst op de aandachtsgebieden van het lichaam neergelegd – meestal je rug. De warmte afkomstig van de stenen geven een diepe relaxatie, terwijl het gewicht van de stenen een druk doen ontstaan dat een ‘stretching effect’ heeft op de spieren. Na de legging van de hotstones op het lichaam word je verder los gemasseerd met de warme stenen en olie. De hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging.

Indicaties

De hotstone massage is geschikt bij klachten als stress, spierklachten, spanningen, vermoeidheid, gewichtsproblemen en een slechte doorbloeding.

Ook interessant voor jou

Ervaringen

Goede uitleg over de behandeling en gezellige afspraak gehad!

- Fleur

Wat een super behandeling, echt ervaren en echt te vreden hoe zij je gezicht behandeld. Top super bedankt ik kom gauw weer langs.

- Ans

Professionele behandeling, met informatie en uitleg over de producten afgestemd op mijn huid.

- Jeroen

Wellness Pedi spa behandeling


Normaal €45,00 nu voor €35,00