HIFU-behandeling

HIFU-behandeling

Je huid verslapt naarmate je ouder wordt. Dit komt door een verminderde aanmaak van collageen en elastine, twee stoffen die je huid gezond en soepel houden. Deze verminderde aanmaak zorgt voor een toename van rimpels, hangende huid en een doffe huid. De HIFU-behandeling is een goede manier om je huid weer een boost te geven!

Natuurlijke facelift met HIFU

HIFU is een natuurlijke facelift, zonder dat hier een chirurgische ingreep voor nodig is. De behandeling werkt op basis van ultrasound. Deze ultrasound zorgt ervoor dat er warmte in de huid ontstaat, die de huid aan het werk zet. Er komt een herstelproces op gang waarmee de huid meer collageen aanmaakt. Hierdoor wordt de huid steviger en egaler.

Facelift zonder naalden of fillers

Het voordeel van deze behandeling is dat het een natuurlijke manier is om een facelift te krijgen. Er komen geen naalden of fillers bij te pas en de behandeling is volledig veilig en pijnloos uit te voeren. De resultaten liegen er niet om: een aantal weken na de behandeling zul je een egalere en strakkere huid zien in de spiegel.

Wil je zelf de voordelen van deze behandeling ervaren? Neem dan contact op.

Ook interessant voor jou

Ervaringen

Goede uitleg over de behandeling en gezellige afspraak gehad!

- Fleur

Wat een super behandeling, echt ervaren en echt te vreden hoe zij je gezicht behandeld. Top super bedankt ik kom gauw weer langs.

- Ans

Professionele behandeling, met informatie en uitleg over de producten afgestemd op mijn huid.

- Jeroen

Wellness Pedi spa behandeling


Normaal €45,00 nu voor €35,00