Gezichtsbehandelingen / huidverbetering

Gezichtsbehandelingen/huidverbetering

Sta jij er wel eens bij stil dat het weer, vocht en UV-straling invloed hebben op je conditie van je huid? Wij bieden bij Huid en Uiterlijk verschillende gezichtsbehandelingen aan die precies passen bij de behoefte van je huid. Deze gezichtsbehandelingen reinigen je huid, verbeteren haar conditie en helpen vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan.

Genieten en ontspannen!

Tijdens de behandeling wordt je huid deskundig onder de loep genomen. Een standaard gezichtsbehandeling bestaat uit een huidanalyse, reiniging, scrubbehandeling, gezichtsmassage en een masker. Bij specifieke wensen wordt de behandeling uitgebreid. Gezichtsbehandelingen zijn heerlijk genieten.

Gezichtsbehandelingen

Acne

Acne is een hardnekkig huidprobleem waar veel mensen mee te maken krijgen. Deze huidaandoening ontstaat wanneer de talgklieren die bij het haarzakje uitmonden, verstopt raken door overmatige talgafscheiding.

Acnebehandelingen

Er zijn verschillende acnebehandelingen mogelijk:

  • Microdermabrasie
  • Medik8 fruitzuur peeling
  • Medik8 chemische peeling

Vergoeding

In veel gevallen worden acnebehandelingen vergoedt vanuit het aanvullende pakket. Hiervoor heb je echter wel een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Natuurlijk advies

Aan het einde van de acne- of gezichtsbehandeling voorzie ik je altijd van deskundig advies over je huid. In mijn salon biedt ik producten van Jean d’Arcel en Medik8 aan. Deze producten zijn biologisch en dierproefvrij. Een genot voor de huid!

Ook interessant voor jou

Ervaringen

Goede uitleg over de behandeling en gezellige afspraak gehad!

- Fleur

Wat een super behandeling, echt ervaren en echt te vreden hoe zij je gezicht behandeld. Top super bedankt ik kom gauw weer langs.

- Ans

Professionele behandeling, met informatie en uitleg over de producten afgestemd op mijn huid.

- Jeroen

Wellness Pedi spa behandeling


Normaal €45,00 nu voor €35,00