EMS4

EMS4 behandeling

Wil jij een strakkere en plattere buik, met een betere definitie van de spieren of stevige en ronde billen? Het is mogelijk met de EMSculpt behandeling bij Huid en Uiterlijk.

Wat is EMSculpt?

De EMSculpt vermindert vetweefsels en zorgt ervoor dat vet verdwijnt en de spiermassa met 16% toeneemt. Ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spieren daarom is deze EMSculpt techniek een ware innovatie. Tijdens deze spiercontracties wordt er veel vet verbrand, zo veel dat vetcellen zelfs ten gronde gaan! Studies hebben aangetoond dat gemiddeld 19% van het overtollig vet verdwijnt en de spiermassa met 16% toeneemt. Wanneer we er strakker uit willen zien gaat het niet alleen om vet, immers: ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spierweefsel.

Gespierde platte buik en strakkere billen

De EMsculpt is het allernieuwste op het gebied van bodyshaping. De behandeling werkt op basis van electromagnetische straling van een hoge frequentie (Dezelfde als die van een MRI scanner in het ziekenhuis) en zorgt voor 20.000 spiercontracties tijdens een 30 minuten durende behandeling. Stel je voor: 20.000 supramaximale (sterke contracties die we zelf in de sportschool niet kunnen bereiken) in 30 minuten. Dat zijn dus 20.000 sit-ups of 20.000 squats!work-out without working out!

Het resultaat

Je voelt de eerste tastbare resultaten meteen na de EMSculpt behandeling. Echt positieve resultaten mag je verwachten 4 weken na de laatste behandeling. Daarna zal de verbetering nog verder doorzetten. In de sportschool zul je merken dat je ‘core’ sterker is geworden en dat je de oefeningen beter en makkelijker kan volhouden.

De EMS4 behandeling bij Huid en Uiterlijk

Hoe verloopt de behandeling in de salon? De behandeling start met een consult waarin de wensen en doelstellingen worden besproken, eveneens krijg je voorlichting over de te verwachten resultaten. Vervolgens worden 4 opeenvolgende behandelingen ingepland binnen een tijdbestek van 2-4 weken.

De behandeling is niet pijnlijk maar voelt wel als een intensieve work-out en je kunt spierpijn hebben na de behandeling. Een behandeling duurt 30 minuten en er is geen downtime.

Tijdens de behandeling lig je op je rug of op je buik, afhankelijk van het te behandelen gebied. De beide handstukken worden op het lichaam gezet en vast gemaakt met een elastische band. Via de handstukken komt de electromagnetische energie, zeer gericht op het te behandelen gebied. De electromagnetische energie van de EMSculpt heeft dezelfde kracht & intensiteit als die van een MRI apparaat in het ziekenhuis! De electromagnetische energie zorgt ervoor dat de onderliggende spieren gaan samentrekken.


De EMSculpt zorgt voor sterke (maximale) spiercontracties, die je niet bereikt tijdens een workout volume. De spieren gaan reageren op deze sterke spiercontracties en worden dikker doordat zowel het aantal spiervezels als het volume van iedere spiervezel afzonderlijk toeneemt. Tijdens deze contracties gebruiken de spieren veel vet, zoveel dat de vetcellen ten gronde gaan.

Ook interessant voor jou

Ervaringen

Goede uitleg over de behandeling en gezellige afspraak gehad!

- Fleur

Wat een super behandeling, echt ervaren en echt te vreden hoe zij je gezicht behandeld. Top super bedankt ik kom gauw weer langs.

- Ans

Professionele behandeling, met informatie en uitleg over de producten afgestemd op mijn huid.

- Jeroen

Wellness Pedi spa behandeling


Normaal €45,00 nu voor €35,00