Behandelingen

ontspanningStralend gezicht +- 40 minuten( Medik8) €40,00  

Stralend mooi +- 60 minuten (Medik8 )€55,00 

luxe behandeling duurt +- anderhalf uur(Medik8)  €65,00

De radiance facial +- 70 minuten (Medik8) €69,95

Stralende bruid behandeling + make-up    €120,00

Alleen bruidsmake-up   €65,00

Hem +- 60 minuten (Medik8) €55,00

Stralende Duo (Medik8) €45,00 pp

Hyaluronic (Klapp) €75,00

Kiwicha (Klapp) €75,00

A classis Booster (klapp) €75,00

 

Afspraak maken

Stralende luxe

Bij Stralende luxe geef ik uw gezicht en decolleté een scrub, nadat ik deze heb gereinigd. Ook verwijder ik eventuele onzuiverheden in uw gezicht. Vervolgens krijgt uw huid een speciaal serum. Een serum is een sterk geconcentreerde lichte emulsie. Tijdens het aanbrengen van het masker worden uw handen gemasseerd. Uw gezicht, nek, decolleté en schouders worden bovendien ook gemasseerd. Ten slotte breng ik een masker en 24-uurscrème aan, zodat u met een heerlijk luxe gevoel de salon van Huid en uiterlijk verlaat.

 

Stralend mooi

Stralend mooi houdt in: een huidanalyse, reiniging, scrub-behandeling, gezichtsmassage, masker, en 24-uur crème en het verwijderen van eventuele oneffenheden. Bij Stralend mooi doet uw decolleté ook mee.

Daarnaast krijgt u een gezichtsmassage. Deze zorgt onder andere voor een betere doorbloeding van uw huid.Ook zal er gekeken worden naar huid verbetering mogelijkheden mocht u hier in geïnteresseerd zijn. Met een huid die als satijn aanvoelt, verlaat u de salon van Huid en uiterlijk.

Stralend gezicht

Stralend gezicht vormt de basis van alle Huid en uiterlijk huidverzorgende behandelingen. Deze duurt veertig minuten.

U krijgt allereerst een huidanalyse: zo bepaal ik onder andere uw huidtype. Dat doe ik bij alle schoonheidsbehandelingen. U weet vast hoe belangrijk een goede gezichtsreiniging is. Ik start hiermee bij elke behandeling. Hierna werken verzorgingsproducten dieper op uw huid in en geven een langduriger effect. Vervolgens epileer ik uw wenkbrauwen, scrub uw huid en verwijder alle eventuele oneffenheden. Ten slotte krijgt u een masker voor een langduriger effect en een 24-uurscrème die precies bij uw huidtype past. Met een stralend gezicht gaat u naar huis.

Radiance Facial

De radiance facial is en verhelderend en vitaliserend anti-ageing behandeling.

Uw huid kan zo nu en dan een oppepper gebruiken. Na zon schade maar ook na een strenge winter is uw huid toe aan een verkwikkende behandeling.

De dode huidcellen worden verwijderd en uw huid krijgt weer de kans om zich te herstellen.

De radiance facial bestaat uit:

reiniging, Scrub, Superfacial peel, Gezichts, hals en decollate massage met vit C

Radiance mask met vit c voor directe verheldering & verkwikkend

tijdens het masker een arm & handmassage

Ter afsluiting retinol 3TR en Hydr8 B5 serum en hydr8 dagcreme

 

Voor Hem

Deze behandeling van een uur is inclusief een analyse, gezichtsreiniging, het bijwerken van uw wenkbrauwen en een Peeling. Een Peeling werkt dieper op de huid in dan een scrub-behandeling. De Peeling zorgt ervoor dat de cellaag kan groeien. Om u totaal te laten ontspannen, krijgen uw gezicht, nek en schouders een massage. Ten slotte krijgt u een masker en een crème. Er gaat en wereld voor u open.

Stralende duo

Vindt u het prettiger om samen te gaan? Neem dan uw buurvrouw, dochter, (schoon)zus, vriendin of moeder mee naar Huid en uiterlijk. U kunt lekker bijkletsen en uw ervaringen delen. Kortom, u gaat samen heerlijk ontspannen en u laten verwennen.

Stralende Duo houdt in: een huidanalyse, reiniging, scrub-behandeling, gezichtsmassage, masker en 24-uurscrème en het verwijderen van eventuele oneffenheden. Na de behandeling kunt u samen genieten van een kopje koffie of thee met iets lekkers. Met een huid die als satijn aanvoelt, verlaat u de salon van Huid en uiterlijk.

 

KLAPP behandelingen

 vrij van minerale olien, parabenen & PEG’s. Dermatologisch getest.
Anti- aging en duidelijke huidverbetering. Per behandeling wordt gebruikt gemaakt van treatment kits deze worden volledig en persoonlijk gebruikt en natuurlijk afgestemd op uw huidtype.

 Hyaluronic
In de Hyaluronic Multiple Effect producten word hyaluronzuur van verschillende moleculaire formaten ingezet, waardoor de werkstof in de verschillende huidlagen kan indringen en op die manier voor een diepgaand resultaat zorgt. Hyaluronzuur beschikt over een intensief vochtbindend vermogen; de vochtdepots in de verschillende huidlagen worden aangevuld en rimpeltjes worden merkbaar glad gestreken. Naast dit vochtbindend opvuleffect stimuleert hyaluronzuur de celvernieuwing en beschermt het tegen schadelijke milieu-invloeden en vrije radicalen.

KIWICHA

Het goud van de Inka’s!
Natuurlijke authentieke grondstoffen verbinden traditionele inzichten uit de natuur met de nieuwste cosmetische wetenschappelijke technieken.
Speciaal voor de gevoelige, vochtarme tot droge, rijpe huid.

Vitamine A  Classic intensive boost
Anti-aging behandeling met hoogwaardige vitamine A,C,E. Intensief hydraterend effect, vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels, verfijnt poriën en de huidteint word verbeterd.

Vitamine A heeft een grote invloed op de huidstructuur en het verlopen van de huidfuncties. Deze levensbelangrijke vitamine heeft een stimulerend effect op de collageenproductie en de enzym activiteit van de verouderende huid, als ook op het herstelmechanisme van de huid in het algemeen. KLAPP Cosmetics maakt hiervoor gebruik van het zuivere retinol. De formules van de verschillende A CLASSIC producten bevatten evenwichtige concentraties van de meest efficiënte ingrediënten van deze tijd en vormen samen een uitstekend verzorgingsgamma. Zichtbaar resultaat!